Hjärtebarnsfondens jul

Julen är hjärtans tid. Då klappar och omtanke hör ihop. Här kan du hitta flera sätt att fira jul till förmån för hjärtebarnen. Skänk en julgåva och ge fler hjärtebarn en chans.

Alla hjärtan ser inte likadana ut men de är fina ändå. Vi lät Arvid, Ellie och Alvin, som alla har medfött hjärtfel, rita hjärtan och gjorde sedan pepparkaksformar av teckningarna. Vill du beställa dem?

Längre ner hittar du en länk till vår julshop där du hittar våra populära silverhjärtan, trähjärtan, ljusmanschetter, nyckelringar, armband och mycket mer!

Köp pepparkaksformarna på den här sidan

Silverhjärtat för dig som tänker på hjärtat

Silverhjärtat för dig som tänker på hjärtat

Pepparkaksformar till Max med familj

Om du beställer Perfekt hjärtan från Hjärtebarnsfonden får du dem inslagna i en liten ask och en berättelse om formarna. Såhär glad blev Max med familj när pepparkaksformarna anlände.
Du kan följa Max med familj på instagram.

Se så glad Max blev

Berättelser som ligger varmt om hjärtat

Se alla berättelser

Ljudet av ett litet hjärta

Varje år föds 2000 barn med hjärtfel. Ett av dem är Dante och han föddes med tre. Nu har Dantes föräldrar, tillsammans med bandet Amason, spelat in hans hjärtslag och skapat en ny version av The Knifes låt “Heartbeats”. Varje gång låten spelas går intäkterna till stöd och forskning via Hjärtebarnsfonden.

Läs hela artikeln

Event hos Hjärtebarnsfonden

Se alla event

Nyheter och opinion

Se alla nyheter