Testamenten

Du kan välja att testamentera en gåva till ideella organisationer, så som Hjärtebarnsfonden.

Testamenten

Vill du testamentera till Hjärtbarnsfonden?

Med ett testamente kan du exempelvis säkerställa att din sambo ärver dig, förtydliga hur arvet ska fördelas mellan dina barn, eller göra så att arvet från dig blir så kallad enskild
egendom. Med andra ord är det ett mycket viktigt dokument som kan göra stor skillnad för dem du lämnar efter dig. Inte minst kan du i ett testamente ge ett sista bidrag till en
fråga du brinner för.
Hjärtebarnsfonden samarbetar med den juridiska digitaltjänsten Jurio. På deras hemsida kan du upprätta ett skräddarsytt testamente på under 15 minuter – var och när det passar dig. Och bäst av allt: när du inkluderar Hjärtebarnsfonden i din sista vilja blir hela testamentet gratis! Genom att donera till Hjärtebarnsfonden i ditt testamente kan du göra en verklig skillnad.
Klicka här för att komma igång!
Beroende av din situation kan du välja mellan att donera en fast penningsumma, fonder, aktier eller till och med hela eller delar av ditt totala arv. Din donation stödjer vårt arbete och hjälper oss att fortsätta vårt viktiga ändamål. Som tack blir ditt testamente helt kostnadsfritt.
Att skriva ett testamente med Jurio är enkelt och smidigt. Det enda du behöver göra är att svara på frågor i deras digitala formulär, och sedan signera dokumentet framför två vittnen. Processen är tydligt guidad och du får löpande information och stöd hela vägen in i mål.En fyrastegsprocess för att bli klar med ett testamente.

Har du redan ett testamente sedan tidigare men vill ändra det? I det nya testamentet du skapar med Jurio framgår det att det nya ersätter det gamla, så att det inte råder tvivel om vad din önskan är.
Ta kontroll över din framtid och skapa ditt testamente idag. Genom att inkludera Hjärtebarnsfonden i ditt testamente blir det inte bara kostnadsfritt för dig, du gör också en reell skillnad i vårt arbete. Klicka här för att komma igång!

Kom ihåg: För att ett testamente ska bli giltigt måste det signeras för hand framför två samtidigt närvarande vittnen, som också ska underteckna testamentet. Jurio guidar dig genom hela processen.

Klicka här för att komma igång!

Hör av dig till oss på Hjärtebarnsfonden om du har frågor och behöver hjälp.

info@hjartebarnsfonden.se / 08-442 46 50

Du kan även besöka begravnings och juridikbyrån Lavendla för att få rådgivning angående ditt testamente.

Närmare 21 procent av alla personer mellan 30 och 65 år har skrivit ett testamente, men det är bara 4 procent av dem som har testamenterat till en ideell organisation. Vi på Hjärtebarnsfonden vill gärna få fler att känna till möjligheten att inkludera en ideell organisation i sitt testamente.

Det ska vara enkelt att gå från en god tanke till en god handling!