Bli medlem

Som medlem i Hjärtebarnsfonden får du ta del av stöd, hjälp och ett sammanhang med andra som är i en liknande situation som du samt stödja vårt arbete för att ingen ska lida av ett medfött hjärtfel.

Medlemsformulär
philip-myrtorp-4ma1yfyprwa-unsplash

Som medlem får du

Som medlem får du

  • Inbjudningar till informations- och familjemöten.
  • Tidningen Hjärtebarnet som utkommer med fyra nummer per år.
  • Inbjudningar till digitala föreläsningar och andra event.
  • Billigare deltagaravgift på vår läger.
  • Du ökar också styrkan i de påverkansfrågor vi driver för hjärtebarn och vuxna med medfött hjärtfel.

Anmäl hela familjen så blir alla försäkrade vid våra aktiviteter. Avgiften är 500 kr per kalenderår för alla i hushållet så det kostar inget extra om ni är fler i familjen.

Du kan dela upp din medlemsavgift och betala 42 kronor via autogiro varje månad. Ladda hem blankett för autogiromedgivande här.

Ladda hem en autogiroblankett att fylla i

För att bli medlem fyller du i formuläret nedan. Börja med att välja vilken Medlemskategori och klicka dig sedan vidare.

Välj medlemskapstyp och skicka in formuläret här

Klicka på en av medlemskapstyperna nedan så kommer du vidare till respektive formulär. Fyll i dina uppgifter så löser vi resten!
Är ni en hjärtebarnsfamilj så kom ihåg att klicka ”Lägg till familjemedlem” och skriv in alla i familjen, med personnummer.

Berättelser som ligger varmt om hjärtat

Se alla berättelser

Ljudet av ett litet hjärta

Varje år föds 2000 barn med hjärtfel. Ett av dem är Dante och han föddes med tre. Nu har Dantes föräldrar, tillsammans med bandet Amason, spelat in hans hjärtslag och skapat en ny version av The Knifes låt “Heartbeats”. Varje gång låten spelas går intäkterna till stöd och forskning via Hjärtebarnsfonden.

Läs hela artikeln

Event hos Hjärtebarnsfonden

Se alla event

Nyheter och opinion

Se alla nyheter