Kontakt

Vill du engagera dig, har du frågor, eller är det något du vill berätta för oss? Vi finns med dig på vägen! Ta kontakt med oss på det sätt som känns bäst för dig.

Skicka meddelande

Telefon

Besök vårt kansli

Kungsgatan 84 ö.g
112 27 Stockholm

Kontaktpersoner

Vill du nå någon av oss direkt? Ring eller maila så hjälper vi dig!

Våra föreningar

På Hjärtebarnsfonden har vi representanter från norr till söder som stöttar hjärtebarn, anhöriga och som ordnar träffar samt event.

Förening #förallabarnpålistan

Hjärtebarnsfondens förening #förallabarnpålistan är en av 12 föreningar i Hjärtebarnsfonden. Vi arbetar för att inget barn ska dö i väntan på ett nytt organ.

Läs mer

GUCH – Vuxna med medfött hjärtfel

Hjärtebarnsfonden GUCH är en av 12 föreningar i Hjärtebarnsfonden. Vi arbetar för att ingen ska lida av ett medfött hjärtfel.

Läs mer

Syd

Hjärtebarnsfonden Syd är en av 12 föreningar i Hjärtebarnsfonden. Vi arbetar för att ingen ska lida av ett medfött hjärtfel.

Läs mer

Jönköping

Hjärtebarnsfonden Jönköping är en av 12 föreningar i Hjärtebarnsfonden. Vi arbetar för att ingen ska lida av ett medfött hjärtfel.

Läs mer

Kronoberg

Hjärtebarnsfonden Kronoberg är en av 12 föreningar i Hjärtebarnsfonden. Vi arbetar för att ingen ska lida av ett medfött hjärtfel.

Läs mer

Väst

Hjärtebarnsfonden Väst är en av 12 föreningar i Hjärtebarnsfonden. Vi arbetar för att skapa mötesplatser och gemenskap samt möjlighet för våra medlemmar att utbyta erfarenheter.

Läs mer

Öst

Hjärtebarnsfonden Öst är en av 12 föreningar i Hjärtebarnsfonden. Vi arbetar för att ingen ska lida av ett medfött hjärtfel.

Läs mer

Stockholm

Hjärtebarnsfonden Stockholm är en av 13 föreningar i Hjärtebarnsfonden. Vi arbetar för att ingen ska lida av ett medfött hjärtfel.

Läs mer

Uppsala

Hjärtebarnsfonden Uppsala är en av 12 föreningar i Hjärtebarnsfonden. Vi arbetar för att ingen ska lida av ett medfött hjärtfel.

Läs mer

Värmland

Hjärtebarnsfonden Värmland är en av 12 föreningar i Hjärtebarnsfonden. Vi arbetar för att ingen ska lida av ett medfött hjärtfel.

Läs mer

Mitt

Hjärtebarnsfonden Mitt är en av 12 föreningar i Hjärtebarnsfonden. Vi arbetar för att ingen ska lida av ett medfött hjärtfel.

Läs mer

Norr

Hjärtebarnsfonden Norr är en av 12 föreningar i Hjärtebarnsfonden. Vi arbetar för att ingen ska lida av ett medfött hjärtfel.

Läs mer

Berättelser som ligger varmt om hjärtat

Se alla berättelser

Ljudet av ett litet hjärta

Varje år föds 2000 barn med hjärtfel. Ett av dem är Dante och han föddes med tre. Nu har Dantes föräldrar, tillsammans med bandet Amason, spelat in hans hjärtslag och skapat en ny version av The Knifes låt “Heartbeats”. Varje gång låten spelas går intäkterna till stöd och forskning via Hjärtebarnsfonden.

Läs hela artikeln

Event hos Hjärtebarnsfonden

Se alla event

Nyheter och opinion

Se alla nyheter