Om personuppgifter

Som givare och medlem är du mycket viktig för oss på Hjärtebarnsfonden. Vi vill att du ska känna dig trygg i vetskapen om att vi alltid värnar om din integritet när vi handhar dina personuppgifter.

Om personuppgifter

Hjärtebarnsfonden hanterar alla dessa uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR som gäller inom EU från och med 25 maj 2018.

I din kontakt med Hjärtebarnsfonden lämnar du information till oss. Vi hanterar personuppgifter som kontaktuppgifter och betaluppgifter när du sänker en gåva till Hjärtebarnsfondens verksamhet eller betalar in din medlemsavgifter eller bokar en plats på något av våra läger.

Dina uppgifter kan komma att användas för att informera dig om Hjärtebarnsfondens verksamhet framåt via post eller e-utskick. Vi lagrar aldrig dina uppgifter längre än det är tillåtet. Dina rättigheter, som stärks genom den nya dataskyddsförordningen GDPR, ger dig möjlighet att få information om vilka personuppgifter vi behandlar och kontrollera att de är riktiga.

Vi skyddar dina personuppgifter med moderna brandväggar och uppdaterade antivirusprogram, allt för att du ska känna dig trygg med att dina personuppgifter är trygga hos Hjärtebarnsfonden.

Läs kortfattad information om hur dina personuppgifter hanteras som medlem här.

Läs mer om Hjärtebarnsfondens integritetspolicy här.

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor, mejla info@hjartebarnsfonden.se eller ring 08-442 46 50.

Dataskyddsombud: Linda Sundberg, linda.sundberg@hjartebarnsfonden.se.