Hjärtebarnsfonden Värmland

Hjärtebarnsfonden Värmland är en av 12 föreningar i Hjärtebarnsfonden. Vi arbetar för att ingen ska lida av ett medfött hjärtfel.

Om Hjärtebarnsfonden Värmland

Varmt välkommen till Hjärtebarnsfonden Värmland!

Hjärtebarnsfonden Värmland har idag 67 medlemsfamiljer exklusive stödfamiljer. Vi har medlemmar i Värmland, Närke och Dalarna. Vi anordnar träffar, aktiviteter och utbildningar, för att våra medlemmar ska kunna träffas och utbyta erfarenheter, stötta varandra, ha kul och samtala och barnen får träffa andra i samma situation, allt i en miljö som är väl anpassad för att våra hjärtebarn.

Livet med ett barn med hjärtfel är för många en daglig kamp med oro och mycket kontakter med förskola, skola, sjukvården och myndigheter. Att kunna lägga detta åt sidan en stund och ha trevligt är en viktig del i vår verksamhet.

Händer hos Hjärtebarnsfonden Värmland

Bowling och mat på Rajjens i Arvika

Den 19 november kl 15.00 bjuder vi in våra medlemmar till Bowling och mat på Rajjens i Arvika.

Det blir en timmes bowling och sedan väljer vi något ur deras goda meny med bland annat hamburgare, chicken nuggets eller sallader.

Anmälan görs till annelie.karlsson@hjartebarnsfonden.se eller 076-836 99 57 och mer info om aktiviteten kommer inom kort!

Skidresa till Branäs i vecka 10, 2023

Vi vill redan nu berätta att vår populära skidresa till Branäs blir av även denna säsong!

Vi har bokat tvåfamiljslägenheter i Branäs till vecka 10, den 9-12 mars 2023. Mer info om det och om hur man anmäler sig kommer längre fram.

Besök Blå Rummet

Färjestad BK Blå Rummet stiftelsen arbetar för att förbättra livskvalitén för sjuka och funktionshindrade barn och är en mötesplats för sjuka och funktionshindrade barn. Vi i Hjärtebarnsfonden Värmland är glada att vi får vara med! I Blå Rummet kan man tillsammans med en förälder eller vän titta på hockey samt andra event kostnadsfritt.

Vid varje event är Blå Rummet bemannat med värdar som är där för att ge oss bästa möjliga upplevelse. Önskar man besöka logen anmäler man sitt intresse genom att skicka ett mail till fbkblarummet@gmail.com två dagar innan matchstart. Platserna bekräftas av ett svarsmail och skulle ett sådant inte komma är logen full, man är då hjärtligt välkomna att maila dem igen vid nästa event.

Läs mer på deras hemsida www.blarummet.se

Kontakta oss

Styrelse

Styrelsemedlemmar

Sekreterare

Åsa Norman

Ledamot

Katrin Johansson

Ledamot

Elin Huatorpet

Ledamot

Ann Haraldsson

Ledamot

Marianne Nermo Persson

Dokument & Stadgar