Spara med Humanfonden

Genom att lägga en del av ditt sparande i Swedbank Humanfonden kan du samtidigt stödja en organisation som Hjärtebarnsfonden. Här kan du läsa hur du gör.

Att välja fonder som placerar i hållbara företag är ett av de bästa sätten att påverka för en bättre värld. Swedbank Humanfond placerar bara i företag som jobbar för miljö, mänskliga rättigheter, hjälpverksamhet och forskning.

När du investerar i fonden ger du också en gåva – 2 procent av ditt sparande skänks till en organisation som du själv väljer. Med Humanfonden investerar du inte bara för och i framtiden. Du kan förändra den.

Förra året fick vi över 411.000 kronor från Swedbank Humanfond. Det kan bli mer!

Besök Roburs sida för att starta ditt sparande i Humanfonden. Snart får du ett brev på posten där du väljer Hjärtebarnsfonden som förmånstagare, du ska vara kund hos Swedbank för att själv kunna välja förmånstagare.

Historisk avkastning garanterar inte avkastning i framtiden. Värdet på fonden kan minska och öka kraftigt i värde och det är inte säkert att du får tillbaka alla pengar du satt in. Faktablad, informationsbroschyr och information om dina rättigheter finns på swedbankrobur.se

Berättelser som ligger varmt om hjärtat

Se alla berättelser

Ljudet av ett litet hjärta

Varje år föds 2000 barn med hjärtfel. Ett av dem är Dante och han föddes med tre. Nu har Dantes föräldrar, tillsammans med bandet Amason, spelat in hans hjärtslag och skapat en ny version av The Knifes låt “Heartbeats”. Varje gång låten spelas går intäkterna till stöd och forskning via Hjärtebarnsfonden.

Läs hela artikeln

Nyheter och opinion

Se alla nyheter