Walk4Life 2024

Walk4Life har genom åren samlat in över 2 miljoner kronor till Hjärtebarnsfondens arbete för att ingen ska lida av ett medfött hjärtfel. Nu kan du bidra genom att ta många viktiga steg.


Genom att anmäla dig till Hjärtebarnsfondens friskvårdsaktivitet tar du inte bara hand om dig utan också de tusentals hjärtebarn som finns i Sverige.

Varje år föds 2000 barn med hjärtfel. Hjärtebarnsfonden stödjer de drabbade och svensk forskning med miljontals kronor varje år. Dina steg är steg mot ett bättre liv med medfött hjärtfel.

Under 2023 hade vi premiär för den digitala versionen av Walk4Life där folk från hela Sverige deltog. Totalt gick deltagarna över 2 varv runt jorden till förmån för hjärtebarnen.

Vill du veta mer?

Här kan du läsa mer om Walk4Life och ursprunget till den här utmaningen, som tar hand om både dig och alla hjärtebarn i landet.

Jag vill läsa mer om Walk4Life

Berättelser som ligger varmt om hjärtat

Se alla berättelser

Ljudet av ett litet hjärta

Varje år föds 2000 barn med hjärtfel. Ett av dem är Dante och han föddes med tre. Nu har Dantes föräldrar, tillsammans med bandet Amason, spelat in hans hjärtslag och skapat en ny version av The Knifes låt “Heartbeats”. Varje gång låten spelas går intäkterna till stöd och forskning via Hjärtebarnsfonden.

Läs hela artikeln

Event hos Hjärtebarnsfonden

Se alla event

Nyheter och opinion

Se alla nyheter