Toppmäklare skänker till Hjärtebarnsfonden

Efter 15 år som mäklare i Stockholm vill Jakob Jakobsson göra skillnad. – Ett trasigt barnhjärta förändrar allt, barn skall inte behöva bo på sjukhus. När du anlitar mig under 2024 donerar jag därför 10 procent av mitt arvode till Hjärtebarnsfonden.

Jakob Jakobsson är verksam vid Mäklarhuset i Stockholm.
– Det här var en fantastisk idé som Jakob kom med och vi hoppas att fler kan låta sig inspireras av hans fina engagemang för barn med hjärtfel, säger Linda Sundberg, generalsekreterare Hjärtebarnsfonden.

Jakob Jakobsson har fått mängder av utmärkelser under sin karriär som bostadsmäklare. Och nyckeln till framgång för honom är hans fokus.
– Jag har aldrig mer än två nya försäljningar per vecka. På så sätt kan jag ha full kontroll över allt som händer i försäljningsprocessen och göra mitt yttersta i varje affär, för varje kund. Jag älskar mitt jobb och arbetar alltid för att överträffa mina kunders förväntningar.
Gåvan från Jakob Jakobsson till Hjärtebarnsfonden är ovanlig i sin karaktär och en kreativ lösning från en mäklare som vill göra skillnad där det verkligen behövs. 
– Det är en fantastisk gåva till alla drabbade familjer som Jakob Jakobsson ger, säger Linda Sundberg.

Är du nyfiken på mer information om Jakob Jakobsson så hittar du det på Hitta mäklares hemsida.

Berättelser som ligger varmt om hjärtat

Se alla berättelser

Ljudet av ett litet hjärta

Varje år föds 2000 barn med hjärtfel. Ett av dem är Dante och han föddes med tre. Nu har Dantes föräldrar, tillsammans med bandet Amason, spelat in hans hjärtslag och skapat en ny version av The Knifes låt “Heartbeats”. Varje gång låten spelas går intäkterna till stöd och forskning via Hjärtebarnsfonden.

Läs hela artikeln

Nyheter och opinion

Se alla nyheter