Thomas Ravelli ny Ambassadör

Vi är väldigt glada över att Thomas vill vara med och göra skillnad för barn med medfött hjärtproblem tillsammans med oss.

Ett trasigt barnhjärta förändrar allt och varje år får 2 000 familjer beskedet att deras nyfödda barn har fel på sitt hjärta. Det är 6 barn varje dag!
Många opereras direkt men alla överlever inte. Forskningen behöver mer pengar får att få lagade barnhjärtan att fortsätta slå.
Med i fighten att komma vidare har hjärtebarnsfonden en riktigt vinnarskalle och legendar. Ingen glömmer landskampen mot Rumänien 1994 tog Thomas Ravelli för evigt plats i svenska fotbollshistorien och alla fotbollsfantasters hjärtan -Den otroliga straffräddningen – 2001 vald till Tidernas idrottsögonblick.


Berättelser som ligger varmt om hjärtat

Se alla berättelser

Ljudet av ett litet hjärta

Varje år föds 2000 barn med hjärtfel. Ett av dem är Dante och han föddes med tre. Nu har Dantes föräldrar, tillsammans med bandet Amason, spelat in hans hjärtslag och skapat en ny version av The Knifes låt “Heartbeats”. Varje gång låten spelas går intäkterna till stöd och forskning via Hjärtebarnsfonden.

Läs hela artikeln

Nyheter och opinion

Se alla nyheter