Så här kan du sprida information om Hjärtebarnsfonden

tack-2-212x300-9023295

Vill du hjälpa oss att synas? Hjärtebarnsfonden är än så länge en liten organisation men vi vill gärna synas så att fler hjärtebarnsfamiljer och anhöriga kan få stöd genom oss.

Vill du hjälpa oss att synas? Hjärtebarnsfonden är än så länge en liten organisation men vi vill gärna synas så att fler hjärtebarnsfamiljer och anhöriga kan få stöd genom oss
Hjärtebarnsfonden arbetar för att ge röst åt alla barn, ungdomar och vuxna som sedan födseln lever med ett trasigt hjärta.
Du kan vara med och sprida information om Hjärtebarnsfondens arbete genom att skriva ut och ta med denna lilla informationsaffisch till din arbetsplats eller ditt barns förskola, eller varför inte till ditt lokala gym. Den finns att ladda ner här.

tack-2-212x300-9023295-2303538

Berättelser som ligger varmt om hjärtat

Se alla berättelser

Ljudet av ett litet hjärta

Varje år föds 2000 barn med hjärtfel. Ett av dem är Dante och han föddes med tre. Nu har Dantes föräldrar, tillsammans med bandet Amason, spelat in hans hjärtslag och skapat en ny version av The Knifes låt “Heartbeats”. Varje gång låten spelas går intäkterna till stöd och forskning via Hjärtebarnsfonden.

Läs hela artikeln

Nyheter och opinion

Se alla nyheter