Ny lott förändrar försäljningen

Den nya lotten JOYNA beskrivs av Folkspel som det största sedan Bingolotto.

Hjärtebarnsfonden är en av de utvalda organisationerna som får chansen att börja sälja den här lotten redan i april 2024.

– Det som vi tycker är extra kul förutom storvinster och sånt självklart är att en lycklig vinnare på 100.000 kr också ger 100.000 kr till föreningen vars lotter man köpte. Det blir win-win! Så himla kul tänkt av Folkspel, säger Mattias Barsk, Hjärtebarnsfonden.

Lotten som är helt digital säljs bäst genom sociala medier, mejl eller sms. Det man säljer är prenumerationer av lotten, och dragningen sker en gång i veckan. Lotten kostar 40 kronor i veckan eller omräknat 160 kronor per månad att prenumerera på. Det kommer att delas ut både miljonvinster och mindre summor pengar.

– Vi tror att den här lotten kommer vara ett bra komplement till de äldre Bingolotto och Sverigelotten. Våra medlemmar och deras vänner är ju ofta yngre med små barn hemma. Den här lotten passar deras livsstil och beteende men även äldre kommer förstå, det är väldigt lätt att delta i JOYNA, säger Mattias Barsk.

Medlemmar i Hjärtebarnsfonden får en länk till sig per mejl. Den länken leder till en sida där man registrerar sig som säljare. Sedan är det bara att vänta in april och sätta igång! Första lottdragningen sker i juni.
– Förhoppningsvis är våra underbara medlemmar igång då och har tagit plats bland andra organisationer och föreningar. Kanske kan vi kamma hem den där 100.000 kronors vinsten till föreningen också? Det hade varit fräckt, säger Mattias Barsk.

Är du sugen att sälja JOYNA men inte fått något mejl? Kontakta oss på info@hjartebarnsfonden.se

Berättelser som ligger varmt om hjärtat

Se alla berättelser

Ljudet av ett litet hjärta

Varje år föds 2000 barn med hjärtfel. Ett av dem är Dante och han föddes med tre. Nu har Dantes föräldrar, tillsammans med bandet Amason, spelat in hans hjärtslag och skapat en ny version av The Knifes låt “Heartbeats”. Varje gång låten spelas går intäkterna till stöd och forskning via Hjärtebarnsfonden.

Läs hela artikeln

Nyheter och opinion

Se alla nyheter