Ellen gästade Bingolotto

Ellen Mjöberg sålde 220 uppesittarlotter till förmån för Hjärtebarnsfonden. Söndag den 17 december fick hon besöka Bingolotto-studion och hyllades för sin bedrift.

Hela familjen Mjöberg fick träffa programledaren Daniel Norberg och artisterna Marcus och Martinus och spela Bingolotto ihop med andra gäster i studion. Som pricken över i fick Ellen också egna biljetter till Marcus och Martinus nya turné i början av 2024.

Programledaren Daniel Norberg gav också en godismaskin till Ellen, då han som hon påpekade hade varit just Godismaskin i TV4-succén Masked Singer. Att familjen Mjöberg också stödjer Hjärtebarnsfonden var något Daniel Norberg uppmärksammade och nämnde i sändning.

”Det känns värdefullt att Hjärtebarnsfonden uppmärksammas och kan man bidra så betyder det mycket för mig” säger mamma Josefin Mjöberg.


Hör Josefin Mjöberg berätta om Ellens resa

På en nyårsresa till Sälen gick Josefin Mjöberg in på 1177.se och där kunde hon läsa något hon inte var förberedd på. Ellen väntar på ett nytt hjärta.
I Hjärtebarnspodden berättar Josefin Mjöberg den gripande berättelsen om Ellen och familjens resa från det medfödda hjärtfelet till idag.

Ett litet barn i famnen på en vuxen, båda ler.
Foto: Privat
Avsnitt 8: ”Jag både längtar och är rädd”

Berättelser som ligger varmt om hjärtat

Se alla berättelser

Ljudet av ett litet hjärta

Varje år föds 2000 barn med hjärtfel. Ett av dem är Dante och han föddes med tre. Nu har Dantes föräldrar, tillsammans med bandet Amason, spelat in hans hjärtslag och skapat en ny version av The Knifes låt “Heartbeats”. Varje gång låten spelas går intäkterna till stöd och forskning via Hjärtebarnsfonden.

Läs hela artikeln

Nyheter och opinion

Se alla nyheter