Hjärtebarnsloppet 2024

Barn och vuxna springer sina första steg efter startskottet av Hjärtebarnsloppet.

Tillsammans för alla hjärtebarn för nionde året i rad! Den 2 juni är det dags för Hjärtebarnsloppet 2024 – denna gång gäller delta ”där du är” för alla!

2024 års Hjärtebarnslopp deltar vi alla där vi är – runt om i hela Sverige! Du kan då välja mellan att springa, gå eller rulla 5 km där du är någon gång under dagen den 2 juni. Där du vill, när du vill! Du kommer även att kunna registrera ditt lopp digitalt så att vi kan följa och peppa varandra i digitala kanaler. Hjärtebarnsloppet har för många blivit en fin tradition i början av juni varje år – vi hälsar både nya och återkommande deltagare välkomna!

Anmälningsavgiften går oavkortat till Hjärtebarnsfonden. Alla deltagare får Hjärtebarnsloppets unika medaljarmband skickad till sig i samband med loppet.

Hjärtebarnsloppet har 2016 – 2023 samlat in 1,2 miljoner kr till Hjärtebarnsfondens viktiga arbete för barn och ungdomar med hjärtfel! Tillsammans fortsätter vi nu denna viktiga och värdefulla insamling – genom det fantastiskt roliga och inkluderande Hjärtebarnsloppet!

Pris för att delta – alla genomför loppet på distans – ”där du är”!

  • Där du är vuxen: 150 kr/person
  • Där du är barn 6-15 år: 50 kr
  • Där du är barn 5 år och yngre: gratis

Det går att betala ett extra bidrag till Hjärtebarnsfonden i samband med anmälan på 50 kr, 100 kr eller 200 kr.
Alla anmälda får Hjärtebarnsloppets unika medaljarmband skickad till sig i samband med loppet.

Hjärtebarnsloppet arrangeras i samarbete mellan Marathongruppen (Hässelby SK och Spårvägens FK) och loppets initiativtagare Elin Becksmo och Anna-Maria Rosenberg till förmån för Hjärtebarnsfonden.

Ange hur många deltagare du önskar anmäla nedan.

Här gör du din anmälan till Hjärtebarnsloppet

Berättelser som ligger varmt om hjärtat

Se alla berättelser

Ljudet av ett litet hjärta

Varje år föds 2000 barn med hjärtfel. Ett av dem är Dante och han föddes med tre. Nu har Dantes föräldrar, tillsammans med bandet Amason, spelat in hans hjärtslag och skapat en ny version av The Knifes låt “Heartbeats”. Varje gång låten spelas går intäkterna till stöd och forskning via Hjärtebarnsfonden.

Läs hela artikeln

Nyheter och opinion

Se alla nyheter