Stort nytt läger för alla (Anmälan stängd)

UPPDATERING 22 MARS 2023 –  Vi försöker hitta plats för fler deltagare till Summercamp Isaberg! Vi har haft ett så högt tryck på anmälningarna till Summercamp Isaberg att vi har slut på sovplatser! Därför måste vi stänga anmälningarna tills vi hittat sängar till alla. Vi skickar ut inbetalningsavier till alla som har plats.

Hjärtebarnsfondens Summercamp – en fantastisk möjlighet att koppla av, ha kul och umgås. Datum: 29 juni – 2 juli 2023.

Vi är glada att kunna bjuda in er till Isaberg i Småland, där vi under fyra dagar kommer att erbjuda massor av roliga aktiviteter och underhållning för hela familjen.Tidigare år har vi haft olika läger och evenemang, men i år har vi valt att prova något nytt. Vi vill ge alla en chans att träffas samtidigt och uppleva allt det här tillsammans.

Hjärtebarnsfondens summercamp handlar om gemenskap och att känna sig sedd. Det är en speciell tid för att umgås med familjen på ett annorlunda sätt och skapa minnen som varar för alltid.

Vi ser fram emot att träffa er alla och ge er oförglömliga sommarminnen.
Mer information om aktiviteter och programmet kommer löpande, så håll utkik och prenumerera gärna på Summercamp Isabergs nyhetsbrev!

Välkomna till Hjärtebarnsfondens summercamp!

(ANMÄLNINGEN ÄR STÄNGD FÖR TILLFÄLLET)
OSA senast den 28e april genom att anmäla dig här! 

Vi har också skapat en egen sida för vårt Summercamp, läs mer

Berättelser som ligger varmt om hjärtat

Se alla berättelser

Ljudet av ett litet hjärta

Varje år föds 2000 barn med hjärtfel. Ett av dom är Dante och han föddes med tre. Nu har Dantes föräldrar, tillsammans med bandet Amason, spelat in hans hjärtslag och skapat en ny version av The Knifes låt “Heartbeats”. Varje gång låten spelas går intäkterna till stöd och forskning via Hjärtebarnsfonden.

Läs hela artikeln

Nyheter och opinion

Se alla nyheter