Hit går din swish

Livet på barnhjärtcentrum kan bli tungt emellanåt, och vad passar väl bättre än att försöka tänka på annat en stund, kanske äta något gott eller pyssla tillsammans med Hjärtebarnsfondens volontärer?

När du swishar till någon av våra mysiga aktiviteter på barnhjärtcentrum i Lund, Göteborg och Stockholm går pengarna direkt dit. Våra volontärer som planerat aktiviteten tar hand om inköpen och ser till att vi levererar det vi lovat. Nästan på direkten får vi sedan bilder och filmklipp från aktiviteterna på sjukhusen.

Nyligen arrangerade vi pizzakvällar på barnhjärtcentrum i Lund, Göteborg och Stockholm. Vi bad er swisha 25 kronor för en pizzaslice och alla fick äta gott!

Det blev många pizzor till barnhjärtcentrum i Lund.

Pizzakvällar är väldigt uppskattade

När vi arrangerar pizzakväll kan barnen och familjerna glömma bort att se faktiskt bor på sjukhus. Det är en glädje och förväntan i rummet när kartongerna öppnas och pizzorna delas upp i bitar som våra fantastiska givare har samlat in till. Det här betyder mycket för de som ligger på barnhjärtcentrum i Lund, Göteborg och Stockholm.

Se klipp från pizzakvällen i Lund Bli månadsgivare och stöd myskvällar

Berättelser som ligger varmt om hjärtat

Se alla berättelser

Ljudet av ett litet hjärta

Varje år föds 2000 barn med hjärtfel. Ett av dem är Dante och han föddes med tre. Nu har Dantes föräldrar, tillsammans med bandet Amason, spelat in hans hjärtslag och skapat en ny version av The Knifes låt “Heartbeats”. Varje gång låten spelas går intäkterna till stöd och forskning via Hjärtebarnsfonden.

Läs hela artikeln

Nyheter och opinion

Se alla nyheter