Sponsra lägerplats

Nu kan du sponsra lägerplatser på Hjärtebarnsfondens summercamp!

I år är många hjärtebarnsfamiljer i extra stor utsatthet på grund av konjunkturläget. I en enkät som vi gjorde i början av året visade det sig att en del har hela 30.000 kronor i månaden i utebliven inkomst på grund av sjukdagar med barn. Då har man inte råd med dyra kolloaktiviteter och läger för barnen, ännu mindre semester för familjen.

Barn ska inte lida för att de har hjärtfel. Låt oss göra det här sommarlovet till något hjärtebarnen aldrig ska glömma.

Minna känner sig inte längre ensam

Minna är ett av tusentals barn som varit på läger med Hjärtebarnsfonden. Läger där barn med hjärtfel träffar nya vänner, där det är normalt att ha ett hjärta som inte orkar och där barn kan prata med varandra om allt de känner.

För Minna betydde det mycket.

“När hon hade varit på läger med Hjärtebarnsfonden och träffat andra barn med medfött hjärtfel kände hon sig inte så udda. Hon blev också mindre rädd” berättar Tess, som är mamma till Minna.

Minna genomförde sin första operation kort efter lägret.

“Hon var stärkt av lägret och är med på det mesta så länge hon orkar nu. Annars säger hon ifrån.”

Nu kan du ge barn med hjärtfel lägerplatser under sommarlovet, så att de kan åka och träffa kompisar, få vila och samla energi. Precis som sommarlov ska vara.

I år arrangerar Hjärtebarnsfonden det största lägret på länge, på Isaberg i Småland, mellan den 29 juni och 2 juli. Fyra dagar fulla med aktiviteter anpassade efter hjärtebarnens behov med lägerledare som själva har liknande erfarenheter. Det går att välja bland både sportiga aktiviteter och konstnärlig kreativitet.

Du kan nu hjälpa barn som Minna att komma iväg på läger och få ladda energi en stund. Skänk en gåva genom knappen här nedan.

Bidra till lägerplats

Företagsgåva

Är du företagare och vill stödja med lägerplatser till hjärtebarnen? Förutom att ni gör en stor insats för social hållbarhet och skänker glädje till landets hjärtebarn får ni också synlighet i våra kommunikationskanaler. Nedan kan du se vad ni får i utbyte. 

EN PLATS. För 3.200 kronor ger ni ett barn en plats på årets stora läger, Summercamp Isaberg. Ni blir omnämnda i våra digitala kanaler som sponsorer till lägerplatser och försöker finna fler sätt att samarbeta framöver.

TRE PLATSER. För 9.600 kronor ger ni tre barn plats på lägret, ni får synlighet i riksmedia via en helsidesannons med er logo samt omnämndande i våra digitala kanaler.

FLER PLATSER. Vill ni stödja med en valfri summa?

Kontakta Billy Ydefjäll nedan så diskuterar vi former för ert stöd.

Berättelser som ligger varmt om hjärtat

Se alla berättelser

Ljudet av ett litet hjärta

Varje år föds 2000 barn med hjärtfel. Ett av dem är Dante och han föddes med tre. Nu har Dantes föräldrar, tillsammans med bandet Amason, spelat in hans hjärtslag och skapat en ny version av The Knifes låt “Heartbeats”. Varje gång låten spelas går intäkterna till stöd och forskning via Hjärtebarnsfonden.

Läs hela artikeln

Nyheter och opinion

Se alla nyheter