Bli företagspartner

Som företagspartner bidrar ni till Hjärtebarnsfondens outtröttliga kamp mot medfödda hjärtfel. Tack vare er kan vi fortsätta stötta forskning, stärka vården samt hjälpa hjärtebarn och drabbade familjer. Tillsammans får vi små hjärtan att slå.

Det är enkelt att starta en lyckad företagsinsamling

Sätt ett insamlingsmål

Välj en summa som du vill att din insamling ska uppnå och bestäm hur länge den ska pågå.

Välj ett tema

Det är viktigt att beskriva vilket ändamål er insamling har, till exempel stöd för forskning.

Gör en första donation

Att själva göra en stor första donation visar på engagemang och kan få andra att följa med.

Dela i ditt nätverk

Dela insamlingen till anställda och i företagskanaler såsom sociala medier, hemsida, mail och vid mässor.

Skänk en engångsgåva

Hjärtebarnsfondens arbete för att ingen ska lida av ett medfött hjärtfel är helt beroende av gåvor från allmänheten. Vill ditt företag skänka en engångsgåva till oss kan ni mejla fakturauppgifter och summa till oss.

Kontakta för en engångsgåva

Bli sponsor till Hjärtebarnsfonden – välj ett av våra tre paket

Hos Hjärtebarnsfonden har vi tre färdiga sponsorpaket för företag som vill göra skillnad. Samtliga paket innehåller diplom, bild och textinnehåll för anställda, banner, ert företagsnamn på vår webbplats och i en tackannons samt en prenumeration på vår tidning Hjärtebarnet.

Premium

 • Diplom
 • Banner
 • Prenumeration på tidning
 • Företagsnamn + logotyp på webb
 • Företagsnamn i tackannons
 • Logotyp i tackannons

Vän

 • Diplom
 • Banner
 • Prenumeration på tidning
 • Företagsnamn + logotyp på webb
 • Företagsnamn i tackannons

Support

 • Diplom
 • Banner
 • Prenumeration på tidning
 • Företagsnamn på webb
 • Företagsnamn i tackannons

Företag med hjärtat på det rätta stället

Premium

Här nedan är våra partners som har bidragit med 25.000 kronor eller mer till vår verksamhet.

Visby IBK

Visby Innebandyklubb är initiativtagare till den årligt återkommande Hjärtebarnsmatchen. Visby IBK har under många genomfört en match till förmån för klubbens ungdomar och Hjärtebarnsfonden

Läs mer här

Forcap

Strategiskt ledarskap som får skog, affärer och verksamheter att växa. Vi utvecklar ert företags förmåga att leda och styra, såväl genom strategi och kultur, som nyckel- och mätetal. Vi agerar aktivt som ledare i organisationer som önskar vår hjälp, i såväl kortsiktiga som långsiktiga engagemang. Vi agerar som coacher eller kunskapspartners i organisationer i strategiprocesser kring t.ex. företagsstrategi, affärsstrategi, strategiska affärssamarbeten etc. Våra kunder finns i olika branscher, är av olika storlek och har olika typer av behov.

Läs mer här

Scandinavian Shipping & Logistics AB

Scandinavian Shipping & Logistics AB jobbar som en oberoende logistikleverantör inom sex affärsområden: SSL Customs, SSL Freight Forwarding, SSL Liner Agency, SSL Port Services, SSL Projects och SSL Overland. Vi är idag 65 anställda på 7 kontor; Göteborg (HK), Jönköping, Malmö, Ystad, Norrköping, Helsingfors och Vilnius. Läs mer på företagets hemsida

Läs mer här

Folkspel

Försäljning av Bingolotto och Sverigelotten skapar en stor intäkt årligen och Folkspel är Hjärtebarnsfondens största bidragsgivare

Läs mer här

Abby World

Genom flera uppmärksammade kampanjer för att uppmärksamma medfött hjärtfel har Abby World stöttat Hjärtebarnsfonden under åren. Kampanjer som ”Amason x Dante – Heartbeats” och en livesändning av ”Bos hjärtslag” har nått stor synlighet.

Läs mer här

Bike4Life

Cykelklubben Bike4Life samlar in pengar till förmån för bland andra Hjärtebarnsfonden. Deras insamlade medel utgör en stor del av intäkterna under året.

Läs mer här

Studio Epic Tattoo

Studio Epic Tattoo. -Tattoo. Fineart. Design. Clothing- Skräddarsydda tatueringar i Stockholm. En exklusiv upplevelse med konsten i fokus. Vi gör din drömtatuering till verklighet! Studio Epic Tattoo i Gubbängen utanför Stockholm erbjuder varje år i februari hjärttatueringar där alla intäkter skänks till Hjärtebarnsfonden.

Läs mer här

Swedbank Robur

Varje år skänker sparare i Swedbanks Humanfond en del av sitt sparande till Hjärtebarnsfonden. Tack vare en god kursutveckling, skicklig förvaltning och generösa sparare blir det årligen en rejäl slant till Hjärtebarnsfondens verksamhet. Sedan 2016 är Humanfonden helt fri från avgifter.

Läs mer här

Vänföretag

Nedanstående företag har bidragit med minst 15.000 kronor.

HYPR Stockholm

HYPR Stockholm är ett personligt gym som ligger i hjärtat av Östermalm som på våra 370kvm erbjuder gym, gruppträning, konditionsrum och en plats att sitta kvar och prata efter att du blivit klar i omklädningsrummet.

Läs mer här

BEG Holding AB

Läs mer här

Censio Tax

Censio Tax arbetar med internprissättning och är den ledande oberoende specialistbyrån i Sverige. Vi samlar varje år in pengar till Hjärterbarnsfondens viktiga arbete, sponsrar lokala event och hela företaget deltar varje år i det roliga Hjärterbarnsloppet.

Läs mer här

Bluegrass

Bluegrass AB är ett företag som arbetar med temporära pacemakers samt engångsprodukter för pacemakerbehandling och defibrillering. De erbjuder även service och utbildning på de produkter de säljer. Bluegrass har sponsrat Hjärtebarnsfonden under flera år.

Läs mer här

Supportföretag

Nedanstående företag har bidragit med minst 5.000 kronor.

Sundström Saftey AB

Läs mer här

Lions C International Distrikt 101

Läs mer här

Wellspect AB

Läs mer här

Florister i Sverige

Läs mer här

Kreditkortslistan.se

Läs mer här

YoS AB

Läs mer här

Awiwo AB

Läs mer här

Café Gnistan Klässbol

Läs mer här

Berndtssons Trafiskskola i Ängelholm AB

Läs mer här

Cherry Spelglädje AB

Läs mer här

ME Produkter

Läs mer här

Övriga vänner

Företag och organisationer som på olika sätt medverkar till att stödja Hjärtebarnsfondens viktiga verksamhet med t.ex. volontärarbete, event, produkter och annan stöttning.

Maratongruppen

Maratongruppen är till stor hjälp när vi arrangerar Hjärtebarnsloppet.

Läs mer här

Mostphotos

Mostphotos hjälper Hjärtebarnsfonden med fantastiska bilder till vår kommunikation. Mostphotos är den ledande bildbyrån i Norden. Hos oss hittar du en exceptionell samling av royaltyfria nordiska bilder, perfekta för dina projekt. Mostphotos strävar efter att förmedla äkthet i varje bild, så att ditt arbete får en genuin känsla.

Läs mer här

Samuraj

Vår webbyrå står för utveckling och utförande av vår hemsida med alla dess funktioner. En samarbetspartner sedan 2022.

Läs mer här

Lejonet & Björnen

Glasstillverkaren från Göteborg har med sin hållbarhetsprofil och generositet profilerat sig som en av våra ständigt återkommande sponsorer av aktiviteter.

Läs mer här

Lekia

Lekia hjälper till vid våra aktiviteter på barnhjärtcentrum i Lund och Göteborg har de blivit en stark sponsor till vårt arbete för att ingen ska lida av ett medfött hjärtfel.

Läs mer här

Ett samarbete som ligger extra nära hjärtat

Ljudet av ett litet hjärta

Varje år föds 2000 barn med hjärtfel. Ett av dem är Dante och han föddes med tre. Nu har Dantes föräldrar, tillsammans med bandet Amason, spelat in hans hjärtslag och skapat en ny version av The Knifes låt “Heartbeats”. Varje gång låten spelas går intäkterna till stöd och forskning via Hjärtebarnsfonden.

Läs hela artikeln

Bli månadsgivare hos Hjärtebarnsfonden

Ni som företag kan även välja att skänka en fast summa via autogiro varje månad. På så sätt bidrar ni till att vi tryggt kan arbeta långsiktigt för att ingen ska lida av ett medfött hjärtfel. Allt ni behöver göra är att fylla i formuläret och skicka det till oss så sköter vi kontakten med er bank.

Ladda ned formuläret och bli månadsgivare