Hjärtebarnsfonden Halland

Hjärtebarnsfonden Halland är en av 12 föreningar i Hjärtebarnsfonden. Vi arbetar för att ingen ska lida av ett medfött hjärtfel.

Om Hjärtebarnsfonden Halland

Varmt välkommen till Hjärtebarnsfonden Halland!

Hjärtebarnsfonden bildades för mer än 40 år sedan då det inte fanns någon som förde hjärtebarnens talan, varken på sjukhusen, i skolan eller i maktens korridorer. Det va då Hjärtebarnsfonden föddes. Vi finns till för att stötta barn med medfödda hjärtfel och barnets föräldrar och anhöriga. Vi ger även bidrag till forskningen så att vi kan nå vårt mål att alla barn skall överleva ett medfött hjärtfel och leva ett liv fyllt av glädje och lek. Alla som vill är välkomna att bli medlem.

Välkommen till oss! Hör gärna av dig till någon i styrelsen om du har frågor!

Mvh,
Elin Alkeby, ordförande Hjärtebarnsfonden Halland

Händer hos Hjärtebarnsfonden Halland

Sponsorgrupp

Just nu söker vi personer som vill bilda en sponsorgrupp där ni kommer att vara kreativa för att leta sponsorer till oss! Det behöver inte vara aktiva medlemmar i fonden, allas engagemang är väldigt välkommet! Kanske sitter du inne med massa fina kontakter som likt vi brinner för hjärtebarnen? Vänta då inte! Hör av dig till mig, Alkeby på elin.alkeby@hjartebarnsfonden.se.

Jag ser fram emot ditt mail!

Övrigt
Har du kreativa idéer på aktiviteter för våra hjärtebarn ? Vad kan vi hitta på för att samla in pengar till fonden? Är du en fena på att söka bidrag? Vad önskar ni som föräldrar och anhöriga att vi gör för Er? Vad kan vi göra tillsammans?

Hör av dig till oss i styrelsen! Vi behöver fler som engagerar sig för att det ska bli så bra som möjligt.

Välkommen!

Kontakta oss

Styrelse

Styrelsemedlemmar

Ledamot

Angelica Spång

Suppleant

Helen Sigurdsson

Revisor

Emmie Ellman

Dokument & Stadgar